صادرات خاویار ایران - رایبد خاویار
خانه / گوشت ماهی خاویاری

گوشت ماهی خاویاری

یکی از آبزیان مهم دریای خزر ماهی خاویار است که دانه ها خاویاری که از این ماهی به دست می آید جزء ارزشمندترین غذاهای دنیا محسوب می شود. بیشت از ۹۰ % ماهیان خاویاری موجود در دریای خزر زندگی می کنند و این دریا محل اصلی زندگی این گونه در دنیا شناخته می شوند.

ماهی خاویار

انواع ماهی خاویاری دریای خزر

  • فیل ماهی خاویاری
  • تاس ماهی ایرانی (قره برون)
  • تاس ماهی روسی (چالباش)
  • شیپ
  • اوزون برون

ماهی خاویار

کشور های حاشیه دریای کاسپین (خزر) به خصوص ایران و روسیه از اصلی ترین تولید کننده و صادر کننده خاویار محسوب می شوند. خاویار ایرانی یک برند سرشناس در بازار خاویار دنیا و همچنین معیار سنجش برای سایر خاویار است.

در ایران رقم های دیگر ماهی خاویاری نیز پرورش داده می شود، این رقم ها بومی ایران نیستند و از سایر کشورهای وارد ایران شده اند، اما گوشت و خاویار این گونه ها کیفیت بالایی داشته و بازار خوبی برای فروش در داخل کشور و صادرات دارد.

ماهی خاویار

سایر رقم های ماهی خاویاری

  • استرلیاد (ماهی خاویاری آب شیرین)
  • سیبری
  • بستر (رقم هیبرید)

ماهی خاویار همچون ماهی سالمون هم در آب شور و هم در آب شیرین می تواند زندگی کند. و این ویژگی باعث شده که تولید کنندگاند بتوانند در مناطق داخلی ایران نیز اقدام به پرورش ماهی خاویاری نمایند. در مناطق مختلف ایران به خصوص استان های شمالی مانند: گیلان و مازندران تولید خاویار رونق زیادی دارد.

ماهیان خاویاری علاوه بر خاویار محصولاتی دیگری نیز دارند:

  • گوشت خاویار
  • روغن خاویار
  • پوست ماهی خاویار
    و…

ماهی خاویار

به طور کلی سرمایه گذاری در بخش خاویار و ماهی خاویاری یک سرمایه گذاری بلند و در عین حال پرسود برای علاقه مندان به تولید و پرورش ماهی، به شمار می آید.