ماندگاری خاویار چقدر است؟ سرو خاویار تا یک هفته تا یک هفته پیشنهاد می شود. ولی خاویار با درب پلمپ تا چندین ماه ماندگاری دارد. تاریخ انقضاء خاویار در بستهبندی آن درج شده می باشد که خاویار حدوداً تاریخ انقضا آن بین ۳تا ۶ماه خواهد بود ولی اگر برای سرو کردن درب آن را باز کرده باشید معمولاً یک هفته تا ده روز ماندگاری دارد.
نگهداری خاویار با دمای پایین باید صورت بگیرد و بین منفی 3 تا مثبت 3 درجه سانتی گراد قرار می گیرد تا کیفیت اولیه خود را از دست ندهد. برای خریداران پیشنهاد میشود که در یخچال های معمولی خاویار را نگهداری کنند. خاویار با بستهبندی گرمی حدودا 6 ماه ماندگاری دارد ولی اگر آن را سرو می کنید یک هفته یا ده روز قابل استفاده می باشد. مجموعه رایبد برای نگهداری خاویار را با بستهبندی های با کیفیت در یخچال های مخصوص قرار می هد. برای مشاوره خرید خاویار و نگهداری همچنین بهترین روش سرو آن می توانید با مشاورین فروش مجموعه رایبد در ارتباط باشید.
ماندگاری خاویار بستگی به محیط نگهداری خاویار دارد. خاویار یک خوراکی خاص می باشد که در گرما کیفیت و خواص خود را از دست می دهد. به نوعی می توان گفت خاویار را باید خام و حتی بدون کمی تفت دادن سرو کرد. خاویار اصل ایرانی که در اختیار شما قرار می دهیم اگر درب آن بسته باشد حدودا 3 تا 6 ماه ماندگاری دارد ولی اگر آن را سرو می کنید یک هفته تا ده روز قابل استفاده است. مرکز معتبر رایبد برای نگهداری درست خاویار را در یخچال های مخصوص در دمای منفی3 تا مثبت 3 درجه سانتی گراد قرار می دهد. البته به یاد داشته باشید که خاویار را به هیچ عنوان فیریز نکنید. همچنین در زمان ارسال سفارشات، خاویار ها را با بهترین روش ارسال و با حفظ ذنجیره سرمایی به دست شما می رساند.
در مجموعه ما خاویار برای فروش با بهترین شرایط تولید خواهد شد و برای نگهداری و حفظ کیفیت اولیه، خاویار را در یخچال های مخصوص و در دمای مناسب نگهداری خاویار خواهیم کرد. شرکت رایبد برای نگهداری کیفیت خاویار در زمان ارسال آنها را با بستهبندی های استاندارد در فوم باکس قرار می دهد. البته که در کنار خاویار یخ های ژله ای نیز برای سرمای بیشتر قرار می دهیم.
سرو خاویار به صورت خام و در کنار انواع دسر و غذا های دلخواه شما امکانپذیر است. البته که سرو خاویار باز شده، تا یک هفته الی 10 روز پیشنهاد می شود. زیرا خاویار بعد از باز شدن درب پلمپ تا یک هفته ماندگاری کیفیت و خواص را دارد. سرو خاویار برای تمامی افراد در هر سنی توصیه می شود. میل کردن خاویار می تواند از بیماری های سیاری جلوگیری کند و برای هر فرد بسیار تاثیر گذار در روند عملکرد سیستم بدن باشد.
خاویار را معمولاً در وعده صبحانه در کنار غذای اصلی سرو می کنند که طرفداران زیادی نیز دارد. مزه خاویار بیشتر به طعم گردو شباهت دارد و برای افرادی که برای اولین بار خاویار را سرو می کنند با مصرف کنندگان دائمی متفاوت است. میل کردن خاویار برای تمامی افراد مفید است که دارای انواع ویتامین ها و پروتئین ها خواهد بود و به سلامتی بدن افراد کمک می کند. سرو خاویار در وعده های عصرانه و شام نیز قابل سرو است ولی بیشتر با توجه به خواص خاویار دارد و می تواند تامین کننده انرژی فعالیت های روزانه شما باشد، در زمان صبحانه بیشتر پیشنهاد می شود.
خاویار را معمولاً میتوان با دسر های زیر سرو کرد:
مشاوره و فروش رایبد خاویار : | |||
آقای جباری | |||
شماره تماس: 09120824255
شماره تماس: 09113846944 | |||
شماره تلفن ثابت: 02128426944 | |||
پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir | |||
سامانه پیامکی: 30004505004335 |