خاویار چیست؟ خاویار یکی از با ارزش ترین محصول دریایی در جهان است که دارای بهترین خاصیت ها می باشد. این محصول تخم بارور نشد حاصل از ماهی خاویاری ماده می باشد. خاویارها در جهان به چند دسته تقسیم می شوند که در ادامه مطلب برای شما توضیح داده خواهد شد.
خاویار در واقع تخمک های نابارور حاصل از تخمدان ماهی های خاویاری ماده است و یکی از با ارزش ترین مواد غذایی جهان محسوب می شود. این محصول انواع مختلفی دارد. به طور کلی نوع خاویار به 3 دسته تقسیم میشود. خاویار سیاه، خاویار طلایی، خاویار سرخ. در میان این گونه ها، خاویارهای سیاه یکی از با ارزش ترین محصولات می باشند. انواع خاویارهای سیاه عبارتند از:
بلوگا
استرا
بری
سوروگا
و…
ترکیبات شیمیایی محصول نهایی خاویار وابسته به کیفیت قبل از عمل آوری تخم ها و روش عمل آوری آن می باشد. بین 16 تا 19.5 درصد ترکیبات مغذی خاویار را مواد چربی تشکیل می دهند. از بررسی های انجام شده چنین نتیجه گیری می شود که از تعداد زیاد و اشکال متنوع اسیدهای چرب موجود در این چربی ها 79 تا 83 درصد آنها اسیدهای چرب اشباع نشده اند. علاوه بر پروتئین و چربی در خاویار عمل آوری شده مقدار بسیار کمی(تقریباً یک درصد) مواد هیدروکربنه به شکل گلیکوژن وجود دارد.
کشورهای خارجی که خاویار مصرف کننده ها را تامین می کند عبارتند از: ایران، آلمان، فرانسه و… ایران یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده در جهان می باشد که بیشترین تعداد خاویار را به کشورهای خارجی عرضه می کند در میان شرکت ها و نمایندگی ها. خاویاری که بیشترین آمار صادراتی را در جهان از طریق کشور ایران دارد، بلوگا می باشد.
ایران به تمام کشورهای خارجی خاویار را عرضه می کند، از طریق نمایندگی های بزرگی که برای صادرات دارای مجوز های مورد نظر در این زمینه می باشند. بهترین خاویار در کشور که محبوب است میان مصرف کننده ها و کیفیت های عالی دارد به جهت صادرات خاویار بلوگا می باشد و بلوگا رقم های مختلفی دارد و از جهت سایز دسته بندی می شوند.
خواص خاویار بسیار زیاد است. تمامی گونه های خاویاری در صورت اینکه اصل باشند، دارای بهترین خاصیت می باشند اما اگر اصل نباشند نه تنها هیچ خواص و کیفیتی ندارند، بلکه ممکن است برای بدن مضر باشد. یکی از بهترین خاصیت در خاویار تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. خاویار برای تمام سنین مفید می باشد. برای خانم های باردار بهترین خواص را دارد اما بهتر است زیر نظر پزشک مصرف شود. همچنین برای تقویت استخوان و ماهیچه ها می توانید خاویار را مصرف نمایید. انواع خاصیت خاویار عبارتند از:
خاویار را می توانید در کنار تمام وعده های غذایی مصرف کنید. بهترین شیوه مصرف انواع خاویار این است که به هنگام صبحانه مصرف شود به صورت تازه و سر به اندازه یک قاشق چایخوری. به طور کلی نحوه مصرف خاویارها به سلیقه افراد بستگی دارد. بسیاری میل دارند تا طعم خاویار تغییر نکند و بسیار برایشان لذت بخش تر است که با چاشنی مصرف کنند. اما چاشنی هایی که برای خاویار استفاده می شود انوع پیازچه، مو سیر، جعفری، شوید، اسفناج و لیمو ترش می باشد.
پس از خرید و دریافت خاویار باید به پلمپ بودن آن دقت کنید. پلمپ بودن خاویار نشانه اصل بودن آن است. اگر خاویار وکیوم شده باشد، در یخچال می توانید تا هنگام تاریخ انقضا محصول را نگهداری نمایید. اما زمانی که درب خاویار را باز می کنید شما می توانید محصول را در یخچال خانه به هنگام نگهداری، حدود 7 تا 10 روز مصرف نمایید و نگهداری کنید. اگر بیشتر از این زمان باشد طعم خاویار کم کم تغییر می کند و ترش می شود که این نشانه فاسد شدن خاویار است.
قیمت خاویار در ایران برای خرید چند است؟ نرخ خاویار از آنجا که به یک گونه ختم نمی شود متفاوت است. همه خاویار ها کیفیت های مختلفی دارند که قیمت هایشان نیز در کنار همدیگر متفاوت می باشد. همچنین میان هر نمایندگی قیمت خاویار فرق می کندو اما شما می توانید با مراجعه به نمایندگی رایبد خاویار و سایت این فروشگاه رجوع کنید. در سایت فروشگاه لیست قیمت تمام محصول ها موجود می باشد و می توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.
برای سفارش در رایبد خاویار هم می توانید به صورت تلفنی با شماره های موجود در سایت تماس حاصل کنید و خرید خود یا سفارش محصول خود را ثبت کنید. در روش دوم می توانید به راحتی از سایت فروشگاه خرید خود را انجام دهید. محصولات موجود در فروشگاه و نمایندگی رایبد خاویار کیفیت های تازه ای دارند و شما می توانید برای صادرات خاویار خود نیز به این برند مراجعه نمایید.
مشاوره و فروش رایبد خاویار : | |||
آقای جباری | |||
شماره تماس: 09120824255
شماره تماس: 09113846944 | |||
شماره تلفن ثابت: 02128426944 | |||
پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir | |||
سامانه پیامکی: 30004505004335 |